STÄMPLAR

Här finner du stämplar från flera olika företag;

GUMMIAPAN - omonterade. Du kan montera dem på ez-mount - för att sedan fästa på en akrylkloss, en stämpelpress eller en "stämplingsbok" (Stamping buddy och Stamping buddy pro).
INKY WINGS - clear stamps - genomskinliga... De kan fästas som de är, på en stämpelkloss eller t ex en stämpelpress.
NELLIE SNELLEN - clear stamps - genomskinliga. De kan fästas som de är, på en stämpelkloss eller t ex en stämpelpress.
ROX STAMPS - omonterade. Du kan montera dem på ez-mount - för att sedan fästa på en akrylkloss, en stämpelpress eller en "stämplingsbok" (Stamping buddy och Stamping buddy pro).
STAMPENDOUS - clear stamps - genomskinliga, eller s k cling stamps - med motivet på baksidan. De kan fästas som de är, på en stämpelkloss eller t ex en stämpelpress.
TIM HOLTZ / STAMPER'S ANONYMOUS - cling stamps - med motivet på baksidan. De kan fästas som de är, på en stämpelkloss eller t ex en stämpelpress.

TIPS
För att undvika kanter runt motivet är det bra att trimma stämpeln så nära motivet som möjligt. Därtill ska man få till trycket som i en press - inget vickande.

Det finns rengöringsvätskor till stämplarna. Jag rekommenderar Ultra Clean. Jag har den inte i butiken än, men jag hoppas få tag i den inom kort. Det går även bra att rengöra stämplarna med vatten eller våtservett. Var dock försiktig med starka medel, då de kan förstöra stämplarna.

Det är käckt att förvara gummistämplar i tunna plastmappar - Stuftainers - från Stampendous.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Information
Handla