Svenska English

Kommande varor

Här finner du de nya varor som är på ingång. På grund av rådande världssituation kan det dröja med leveransen av vissa varor. 
Du kan bevaka lagersaldot genom att ange din epostadress vid den aktuella varan. Du får ett mejl när lagersaldot har ändrats. (Tänk på att skriva adressen rätt, så att du får uppdateringen.)

De nya stämpeldynorna från Versafine Clair är försenade. Jag har inte fått något leveransdatum ännu.

FÖRBESTÄLLNINGSVAROR
Lägg en separat order på dessa, om du vill ha de andra varorna så fort som möjligt.
Om du har en blandad order, väntar jag med att behandla den tills förbeställningsvarorna har kommit. Observera att du inte får inte något extra mejl om detta. 

SAMFRAKT
Skriv samfrakt i meddelandefältet, så att jag kan planera för detta. 

FRI FRAKT VID KÖP AV PLATTA OCH LÄTTA VAROR - VID KÖP ÖVER 799 kr. 
Fri frakt-försändelserna postas med DHL. Om du ändå vill att jag postar med PostNord, tillkommer det en kostnad för mellanskillnaden från DHL's lägsta pris till Postnords pris, i o m att PostNord är dyrare. (Observera att jag justerar portokostnaden efter att du har lagt din order.)

Vissa förbeställningsvaror, som t ex giljotiner och maskiner, tas hem på beställning, vilket innebär en längre leveranstid. Det tillkommer även en portokostnad på tunga och skrymmande saker. Som exempel kan ges, att ett rektangulärt 10 kg-paket på ca 40x30x20 cm kostar 100 kr i porto med DHL. Postnord är mycket dyrare.
Maskiner och varor med garantitid skickas inte utanför Sverige. 10 %-rabatten gäller inte på maskiner. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Information
Handla